Újratöltés az alapoktól videósorozat

Kedves Lövészek, Vadászok!

A Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. a Kapszli.hu csapatával együttműködésben készített egy 11 részes videósorozatot a lőszertöltés alapfogásairól. Reméljük hogy az anyag, amely betekintést enged a szép hobbi néhány fontos részletébe felkelti érdeklődésüket az újratöltés iránt. A videók nem az újratötlő vizsgára való felkészítésre szolgálnak, elsősorban kedvcsinálónak készültek.

FIGYELEM!A lőszerek házi szerelését, újratöltését kizárólag sikeres hatósági vizsgát követően kiállított rendőrhatósági engedély birtokában lehet végezni. A videó készítői semmiféle felelősséget nem vállalnak az itt elhangzó információkkal kapcsolatban, ideértve a videó megtekintése során szerzett ismeretek felhasználásával összefüggésben bekövetkező jogsértést, kárt, balesetet és személyi sérülést! A felvétel - akár csak részleges - megtekintésével a felhasználó kijelenti, hogy a figyelmeztetést elolvasta, megértette, tudomásul vette.

Üdvözlettel:
A Polgári Kézilőfegyver- és Lőszervizsgáló Kft. és a Kapszli CsapataAz első rész a puskalőszerek töltéséhez szükséges eszközökről szól.A második rész a biztonsági szabályokkal és az engedély megszerzésével foglalkozik.A harmadik rész a töltényhüvelyek válogatásával foglalkozikNegyedik rész: elkezdjük visszaformázni a hüvelyeketÖtödik rész: további munkafolyamatok a töltényhüvelyenHatodik rész: Csappantyúk, csappantyúzásHetedik rész: Lőporok, lőpormérésNyolcadik rész: Lövedék beültetés 1.Kilencedik rész: A lövedékbeültetés mélységeTizedik rész: A peremezésTizenegyedik rész: A lőszerek vizsgálataTizenkettedik rész: Mitől emelkedhet a gáznyomás?


 

www.pklv.hu

 
 
 

Személyesen: 1031 Budapest, Gyöngysor u. 6. / Telefonon: 347-6030 / Telefaxon: 347-6039 / E-mail-ben: info@pklv.hu